Eetcafé naar Huis in Maassluis

Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur in Brunssum

Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur

Wijenweg 101 

6446 AJ Brunssum

455232023

Gezellig wat eten in Brunssum

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur in Brunssum ben je aan het juiste adres. Doordat Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur in Brunssum een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur zijn.

Kom meer te weten over Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur in Brunssum

Als je opzoek bent naar informatie over Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur in Brunssum is online erg veel te vinden. Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur in het mooie Brunssum.

Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur in Brunssum

Kom proeven in het beste Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur van Brunssum

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur is namelijk het beste restaurant van Brunssum! Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur gelegen in Brunssum is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur het beste restaurant van Brunssum maakt.

Contactgegevens van Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur in Brunssum

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Wijenweg 101 in Brunssum om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 455232023 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Reviews online van Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur in Brunssum

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur kijk dan eens online naar alle reviews die er over Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur in Brunssum goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur gewaardeerd wordt door bezoekers.

Proef de sfeerimpressie op de website van Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur in Brunssum

Op de website van Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur in het prachtige Brunssum kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Brunssum, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Gezellig uit eten bij: Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur aan de Wijenweg 101  in Brunssum. Bel 455232023 om te reserveren.