Gezellig een bakkie doen bij Ejo B.V. in het mooie Papendrecht

Coffieshop Taffne in Beverwijk

Coffieshop Taffne

Kloosterstraat 23

1941 BN Beverwijk

0251-225625

Soorten dranken bij Coffieshop Taffne in Beverwijk

Voor je de keuze maakt om voor Coffieshop Taffne in Beverwijk te gaan, is het raadzaam eerst even te bekijken wat Coffieshop Taffne qua dranken te bieden heeft. Wanneer je echt koffieliefhebber bent, kun je het beste kiezen voor een koffiehuis of koffiecafé. In zo’n koffiehuis kun je allerlei verschillende koffiesoorten bestellen en zul je bij Coffieshop Taffne zeker op je plek zijn. Als je niet zo van koffie houdt maar je gezelschap wel, hoef je je niet druk te maken bij Coffieshop Taffne in Beverwijk. Ook voor andere warme drankjes zoals thee en warme chocolademelk kun je daar terecht.

Gezellig een bakkie doen bij Coffieshop Taffne in Beverwijk

Als je er lekker een dagje op uit gaat, hoort een tussenstop voor koffie of thee er logischerwijze gewoon bij. Maar ja, er zijn zoveel plekken waar je heen kunt in Beverwijk voor een bak koffie of thee dat je soms door de bomen het bos even niet meer ziet. Je wilt natuurlijk wel een horecagelegenheid waar je jouw favoriete bakkie pleur kunt drinken en tegelijkertijd ook een gezellige tent is. De vraag die blijft is dus waar je het beste koffie kunt drinken. Wij denken bij Coffieshop Taffne in Beverwijk.

Wat voor pitstop zoek je in Beverwijk?

Voordat je je pitstop gaat maken voor een bakkie, is het het eenvoudigst om even te bedenken wat je precies wilt hebben. Als je een fervent koffiedrinker bent, gaat je voorkeur waarschijnlijk uit naar een koffiehuis in Beverwijk met allerlei speciale soorten koffie smaken die jij kunt uitproberen. Als het jou puur om een gezellig kopje koffie drinken gaat en je voorkeur niet uitgaat naar het experimentele kies je voor een andere horecagelegenheid om koffie te drinken in Beverwijk. Zo is er voor elke koffiedrinker wel een tentje in Beverwijk die aansluit bij de wensen.

Coffieshop Taffne in Beverwijk

Een hapje bij je bakkie zwarte goud bij Coffieshop Taffne in Beverwijk

Naast gewone koffie zijn er bij Coffieshop Taffne in Beverwijk verschillende speciale koffies te verkrijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke latte macchiato of een sterke espresso voor een extra kick. Aangezien je thuis ook veel verschillende soorten koffie zelf kunt maken, wil je natuurlijk dat het ergens anders net zo lekker dan wel nog lekkerder smaakt. Als je naast een heerlijke kop koffie ook wat te eten wilt, behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Je kunt kiezen voor een snelle lunch of brunch, maar ook voor een lekker stukje taart voor bij je koffie, thee of warme chocolademelk. Coffieshop Taffne is gezellig binnen en buiten en hier kun je voor een leuke lunch of belangrijke werkafspraak prima vertoeven. Ook als je wilt werken onder het genot van wat lekkers is dit prima te doen bij Coffieshop Taffne in Beverwijk.

Koffie buiten de deur net zo lekker als thuis

Aangezien je gewend bent aan je heerlijke koffie thuis, wil je als je buiten de deur koffie nuttigt dat dit wel van goede kwaliteit is. Als je wilt weten waar je de beste koffie van Beverwijk kunt vinden, kun je bij de locals van Beverwijk wat navraag doen. Daarnaast kun je een kijkje online nemen om te leren over de beste koffie gelegenheden in Beverwijk. Vele koffiedrinkers gingen je voor en kunnen je helpen het juiste plekje te kiezen voor jouw koffie break in Beverwijk. Je kunt daarnaast natuurlijk ook op de bonnefooi natuurlijk naar een café of brasserie in Beverwijk gaan en gewoon kijken of het gezellig is en er veel bezoekers zijn. Op internet kun je kijken welke koffietentjes er zijn en ook een routebeschrijving er naartoe.

Sfeer, service en inrichting voor je beste koffietentje in Beverwijk

Wat ook van belang is bij de keuze voor een koffietentje is toch wel de sfeer en hoe de plek is ingericht. Wanneer dit volledig naar jouw voorkeur is, zul je je eerder op je gemak voelen en ben je geneigd om Coffieshop Taffne in Beverwijk toch als favoriet te gaan zien. Ook de service en sfeer is voor de meeste klanten enorm belangrijk. Wanneer je je zodra je over de drempel stapt direct welkom voelt, geeft dat je gelijk een goed gevoel en zal je gehele belevenis een positieve boost geven. Daarnaast zal wanneer de barista jou bijvoorbeeld heel goed uit kan leggen waar de koffiebonen vandaan komen, je dit gelijk het idee zal geven dat het een zeer professionele koffiebar is waar mensen werken met de juiste vakkennis.

Gezellig bijpraten met een relatie? Kom naar Coffieshop Taffne aan de Kloosterstraat 23  in het mooie Beverwijk. Voor een heerlijk kopje koffie. Vragen? U kunt ons bereiken op: 0251-225625.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *