Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Constantinople Grill-Lunch in Enschede

Constantinople Grill-Lunch

Haaksbergerstraat 303

7545 GJ Enschede

534340106

Contactgegevens van Constantinople Grill-Lunch in Enschede

Vind hier de contactgegevens van Constantinople Grill-Lunch aan de Haaksbergerstraat 303 in Enschede heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 534340106 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Constantinople Grill-Lunch kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Constantinople Grill-Lunch geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Enschede vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Constantinople Grill-Lunch te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Constantinople Grill-Lunch in Enschede voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Constantinople Grill-Lunch. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Constantinople Grill-Lunch is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Constantinople Grill-Lunch zeer geschikt. Je kunt bij Constantinople Grill-Lunch zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Enschede een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Constantinople Grill-Lunch in Enschede

Top brasserie in Enschede

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Enschede, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Enschede is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Constantinople Grill-Lunch in Enschede is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Enschede bij Constantinople Grill-Lunch

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Enschede kun je voor dat je gaat lunchen in Enschede alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Constantinople Grill-Lunch in Enschede voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Constantinople Grill-Lunch in Enschede

Om alvast wat informatie in te winnen over Constantinople Grill-Lunch kun je even de webpagina van de brasserie in Enschede bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Constantinople Grill-Lunch je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Constantinople Grill-Lunch kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Enschede terecht. Door het design van het Constantinople Grill-Lunch in Enschede is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Constantinople Grill-Lunch in Enschede vinden

Naast alle informatie van Constantinople Grill-Lunch kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Constantinople Grill-Lunch in Enschede. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Enschede en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Constantinople Grill-Lunch gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Enschede, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Constantinople Grill-Lunch kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Constantinople Grill-Lunch aan de Haaksbergerstraat 303  in Enschede. Bel 534340106 om te reserveren. Of kom gezellig langs.