Contactgegevens van Microbar in Weert

De Acht Stuivers in Hoevelaken

De Acht Stuivers

Westerdorpsstraat 4

3871 AX Hoevelaken

332535031

Gezelligheid in Hoevelaken. Denk eens aan De Acht Stuivers in Hoevelaken

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Hoevelaken is dit het geval. Het gezellige De Acht Stuivers is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De Acht Stuivers. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De Acht Stuivers in Hoevelaken de gezelligheid op komen zoeken.

De Acht Stuivers in Hoevelaken heeft ruim assortiment!

In De Acht Stuivers ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Hoevelaken hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De Acht Stuivers een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De Acht Stuivers op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De Acht Stuivers is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De Acht Stuivers in Hoevelaken.

Bar in Hoevelaken voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café De Acht Stuivers in Hoevelaken. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De Acht Stuivers draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De Acht Stuivers is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Hoevelaken wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Hoevelaken.

De Acht Stuivers in Hoevelaken

 

Contact met De Acht Stuivers in het leuke Hoevelaken

Als je in contact wil komen met De Acht Stuivers kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 332535031. Zo kan cafe in Hoevelaken al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De Acht Stuivers. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De Acht Stuivers aan de Westerdorpsstraat 4 in Hoevelaken. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Hoevelaken soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over De Acht Stuivers in Hoevelaken

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Hoevelaken hebben bezoekers van De Acht Stuivers beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De Acht Stuivers in Hoevelaken is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Hoevelaken gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De Acht Stuivers en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De Acht Stuivers te maken.

Ook De Acht Stuivers bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De Acht Stuivers bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De Acht Stuivers een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Hoevelaken. Maar ook om De Acht Stuivers voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De Acht Stuivers aan de Westerdorpsstraat 4  in het prachtige Hoevelaken. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 332535031.