Contactgegevens van Cafe De Kastanje in Kloosterzande

De Boer / J H in Bellingwolde

De Boer / J H

Rhederweg 8

9695 CC Bellingwolde

597531365

De Boer / J H in Bellingwolde heeft ruim assortiment aan biertjes, wijntjes en drankjes!

In De Boer / J H ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Bellingwolde hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De Boer / J H een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De Boer / J H op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De Boer / J H is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De Boer / J H in Bellingwolde.

Gezellige avond in Bellingwolde. Kan bij De Boer / J H in Bellingwolde

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Bellingwolde is dit het geval. Het gezellige De Boer / J H is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De Boer / J H. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De Boer / J H in Bellingwolde de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Bellingwolde gezellig avondje uit

Naast het café De Boer / J H in Bellingwolde. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De Boer / J H draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De Boer / J H is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Bellingwolde wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Bellingwolde.

De Boer / J H in Bellingwolde

Reviews online te lezen of schrijven van De Boer / J H in Bellingwolde

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Bellingwolde hebben bezoekers van De Boer / J H beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De Boer / J H in Bellingwolde is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Bellingwolde gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De Boer / J H en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De Boer / J H te maken.

Ook De Boer / J H bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De Boer / J H bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De Boer / J H een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Bellingwolde. Maar ook om De Boer / J H voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Contactgegevens van De Boer / J H in het prachtige Bellingwolde

Als je in contact wil komen met De Boer / J H kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 597531365. Zo kan cafe in Bellingwolde al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De Boer / J H. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De Boer / J H aan de Rhederweg 8 in Bellingwolde. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Bellingwolde soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De Boer / J H aan de Rhederweg 8  in het prachtige Bellingwolde. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 597531365.