Contactgegevens van Microbar in Weert

De Bombardon in Ijsselmuiden

De Bombardon

Dorpsweg 17

8271 BJ Ijsselmuiden

383320498

Gezelligheid in Ijsselmuiden. Denk eens aan De Bombardon in Ijsselmuiden

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Ijsselmuiden is dit het geval. Het gezellige De Bombardon is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De Bombardon. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De Bombardon in Ijsselmuiden de gezelligheid op komen zoeken.

De Bombardon in Ijsselmuiden heeft ruim assortiment!

In De Bombardon ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Ijsselmuiden hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De Bombardon een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De Bombardon op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De Bombardon is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De Bombardon in Ijsselmuiden.

Bar in Ijsselmuiden voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café De Bombardon in Ijsselmuiden. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De Bombardon draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De Bombardon is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Ijsselmuiden wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Ijsselmuiden.

De Bombardon in Ijsselmuiden

 

Contact met De Bombardon in het leuke Ijsselmuiden

Als je in contact wil komen met De Bombardon kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 383320498. Zo kan cafe in Ijsselmuiden al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De Bombardon. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De Bombardon aan de Dorpsweg 17 in Ijsselmuiden. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Ijsselmuiden soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over De Bombardon in Ijsselmuiden

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Ijsselmuiden hebben bezoekers van De Bombardon beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De Bombardon in Ijsselmuiden is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Ijsselmuiden gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De Bombardon en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De Bombardon te maken.

Ook De Bombardon bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De Bombardon bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De Bombardon een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Ijsselmuiden. Maar ook om De Bombardon voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De Bombardon aan de Dorpsweg 17  in het prachtige Ijsselmuiden. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 383320498.