Contactgegevens van 't Witte Peerd in Nieuwleusen

De Elzentuin in Oud Beijerland

De Elzentuin

Ruisscheweg 1

3262 BK Oud Beijerland

186618768

Stappen in Oud Beijerland. Kan gezellig bij De Elzentuin in Oud Beijerland

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Oud Beijerland is dit het geval. Het gezellige De Elzentuin is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De Elzentuin. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De Elzentuin in Oud Beijerland de gezelligheid op komen zoeken.

Contact opnemen met De Elzentuin in het sfeervolle Oud Beijerland

Als je in contact wil komen met De Elzentuin kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 186618768. Zo kan cafe in Oud Beijerland al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De Elzentuin. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De Elzentuin aan de Ruisscheweg 1 in Oud Beijerland. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Oud Beijerland soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

De Elzentuin in Oud Beijerland

Bar in Oud Beijerland voor een leuke avond uit

Naast het café De Elzentuin in Oud Beijerland. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De Elzentuin draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De Elzentuin is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Oud Beijerland wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Oud Beijerland.

De Elzentuin in Oud Beijerland heeft voor elk wat lekkers te drinken!

In De Elzentuin ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Oud Beijerland hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De Elzentuin een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De Elzentuin op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De Elzentuin is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De Elzentuin in Oud Beijerland.

Reviews online van De Elzentuin in Oud Beijerland

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Oud Beijerland hebben bezoekers van De Elzentuin beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De Elzentuin in Oud Beijerland is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Oud Beijerland gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De Elzentuin en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De Elzentuin te maken.

Ook De Elzentuin bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De Elzentuin bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De Elzentuin een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Oud Beijerland. Maar ook om De Elzentuin voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De Elzentuin aan de Ruisscheweg 1  in het prachtige Oud Beijerland. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 186618768.