Cafetaria De Gigant in Zetten

De Friterie in Smilde

De Friterie

Kanaalweg 1

9422 BA Smilde

0592-414525

Een goede cafetaria in Smilde: Bij De Friterie in Smilde moet je zijn!

In het centrum van Smilde bevindt zich De Friterie, een cafetaria die zeer goed aangeschreven staat en door veel mensen bezocht wordt. Naast goede en lekkere snacks, kun je er hier ook op rekenen dat er hygiënisch gewerkt wordt. De Friterie in Smilde voorkomt zo zieke klanten veroorzaakt door bijvoorbeeld oud frituurvet of bacteriën die overgedragen worden via de medewerkers aan de klant of via het eten zelf. Ook de cafetaria zelf moet schoon zijn en dat heeft snackbar in Smilde goed op orde. Met glutenvrije patat en ook glutenvrije snacks en fritessaus. Onze bakwand heeft een gescheiden filtersysteem waardoor wij gegarandeerd glutenvrij kunnen bakken.

De menukaart bij De Friterie in Smilde is enorm

Doordat de keuze bij cafetaria De Friterie enorm ruim is, is er voor ieder wel wat te kiezen. Je kunt door de grote vitrine in de snackbar zelf zien wat er allemaal verkrijgbaar is en als je thuis alvast wilt kijken wat je wilt eten kun je op de website van De Friterie al de menukaart bekijken. Veel Nederlanders hebben op vrijdag frietdag en daarom is het verstandig om of vroeg of laat eten te halen bij De Friterie.

Ook is het verstandig als je wel rond de standaard etenstijd eten wilt halen bij snackbar De Friterie in Smilde dat je belt om te bestellen. Zo voorkom je dat je enorm lang moet wachten op je bestelling bij De Friterie. Wanneer je in de cafetaria in Smilde wilt eten, kun je beter voor of na de “spitstijd” gaan anders kan het zijn dat je soms wel een uur moet wachten op je eten.

De Friterie voor lekkerste snacks in Smilde

Gemakkelijk bestelling plaatsen bij De Friterie in Smilde

De Friterie geeft je de mogelijk een bestelling te plaatsen via de telefoon op 0592-414525, maar je kunt ook in de cafetaria zelf bestellen om mee te nemen en je kunt ook bij snackbar De Friterie zitten, bestellen en eten. Daarnaast is bezorgen ook mogelijk bij De Friterie in heel Smilde en omstreken. Zo kun jij zonder zorgen vanaf de eettafel jouw eten bestellen bij De Friterie en simpel thuis laten bezorgen. Dit scheelt je veel tijd die jij effectief aan andere dingen kunt besteden terwijl je wacht. De contactinformatie van de snackbar in Smilde vind je hier: 0592-414525. Ophalen kan op: Kanaalweg 1 te Smilde

Vega ook aanwezig bij De Friterie in Smilde

Aangezien steeds meer toch jongere mensen vlees bewust links laten liggen al is het maar 1 of 2 dagen in de week, is De Friterie ook meegegaan met de tijd. In de snackbar in Smilde is naast het ruime assortiment aan vleessnacks ook een groot aanbod in vegetarische snacks. Dus wil jij een frietdag zonder vlees, dan is dit ook mogelijk bij De Friterie. Zo kun je bewust snacken zonder schuldgevoel. Als je allergieën hebt, kun je ook terecht bij De Friterie op de menukaart staan achter de snacks symbolen zodat jij eenvoudig kan zien of jij de snacks bij De Friterie in Smilde wel of niet kan eten.

Laat de reviews je helpen bij de keuze voor De Friterie in Smilde

Om toch nog even goed te bekijken of snackbar in Smilde voor jou de beste keuze is, kun je online even checken hoe jouw voorgangers over De Friterie in Smilde denken. Op de webpagina en vergelijkingswebsites kun je alle reviews die geschreven zijn over De Friterie teruglezen. Zo weet je hoe goed de service van de snackbar in Smilde is, hoe de snacks smaken, hoe hygiënisch De Friterie is en hoe lang de wachttijd gemiddeld is. Daarnaast kun je op deze manier makkelijk een prijs-kwaliteit check doen en weet je direct dat De Friterie in Smilde bij jouw behoeften aansluit. Zo eet je goed voorbereid bij De Friterie.

Wij helpen je naar de lekkerste snacks in Smilde

Je kent het wel, je hebt zin in een lekkere snack van de cafetaria, maar weet niet zo goed bij welke cafetaria in Smilde je wezen moet. Er bestaat wezenlijke verschillen tussen snackbars en het is daarom verstandig om je vooraf in te lezen over wat de beste cafetaria in Smilde is. Niet alleen de smaak is namelijk belangrijk, maar ook de service en de hygiëne is erg van belang. Je kiest net als ieder ander liever voor een schonere dan een vieze cafetaria. Om je te helpen bij je keuze voor de juiste snackbar in Smilde helpen wij je een stuk op weg.

Zin aan een snack? Bij De Friterie aan de Kanaalweg 1  heb je de beste snacks in Smilde. Bel om je bestelling door te geven naar: 0592-414525. Of kom gezellig langs.