Contactgegevens van 't Witte Peerd in Nieuwleusen

De grote aprËs Skihut in Rotterdam

De grote aprËs Skihut

Delftsestraat 23

3013 AD Rotterdam

104137108

Stappen in Rotterdam. Kan gezellig bij De grote aprËs Skihut in Rotterdam

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Rotterdam is dit het geval. Het gezellige De grote aprËs Skihut is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De grote aprËs Skihut. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De grote aprËs Skihut in Rotterdam de gezelligheid op komen zoeken.

Contact opnemen met De grote aprËs Skihut in het sfeervolle Rotterdam

Als je in contact wil komen met De grote aprËs Skihut kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 104137108. Zo kan cafe in Rotterdam al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De grote aprËs Skihut. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De grote aprËs Skihut aan de Delftsestraat 23 in Rotterdam. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Rotterdam soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

De grote aprËs Skihut in Rotterdam

Bar in Rotterdam voor een leuke avond uit

Naast het café De grote aprËs Skihut in Rotterdam. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De grote aprËs Skihut draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De grote aprËs Skihut is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Rotterdam wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Rotterdam.

De grote aprËs Skihut in Rotterdam heeft voor elk wat lekkers te drinken!

In De grote aprËs Skihut ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Rotterdam hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De grote aprËs Skihut een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De grote aprËs Skihut op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De grote aprËs Skihut is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De grote aprËs Skihut in Rotterdam.

Reviews online van De grote aprËs Skihut in Rotterdam

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Rotterdam hebben bezoekers van De grote aprËs Skihut beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De grote aprËs Skihut in Rotterdam is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Rotterdam gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De grote aprËs Skihut en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De grote aprËs Skihut te maken.

Ook De grote aprËs Skihut bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De grote aprËs Skihut bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De grote aprËs Skihut een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Rotterdam. Maar ook om De grote aprËs Skihut voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De grote aprËs Skihut aan de Delftsestraat 23  in het prachtige Rotterdam. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 104137108.