KFC Almere in Almere

De Karseboom in Eindhoven

De Karseboom

Grote Berg 10

5611KH Eindhoven

402439597

De Karseboom in Eindhoven om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is De Karseboom. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. De Karseboom is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie De Karseboom zeer geschikt. Je kunt bij De Karseboom zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Eindhoven een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Eindhoven

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Eindhoven, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Eindhoven is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij De Karseboom in Eindhoven is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

De Karseboom in Eindhoven

Info over De Karseboom in Eindhoven

Om alvast wat informatie in te winnen over De Karseboom kun je even de webpagina van de brasserie in Eindhoven bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat De Karseboom je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij De Karseboom kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Eindhoven terecht. Door het design van het De Karseboom in Eindhoven is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Eindhoven

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Eindhoven kun je voor dat je gaat lunchen in Eindhoven alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of De Karseboom in Eindhoven voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met De Karseboom in Eindhoven

Vind hier de contactgegevens van De Karseboom aan de Grote Berg 10 in Eindhoven heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 402439597 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van De Karseboom kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat De Karseboom geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Eindhoven vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat De Karseboom te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van De Karseboom in Eindhoven vonden

Naast alle informatie van De Karseboom kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor De Karseboom in Eindhoven. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Eindhoven en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij De Karseboom gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Eindhoven, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook De Karseboom kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: De Karseboom aan de Grote Berg 10  in Eindhoven. Bel 402439597 om te reserveren. Of kom gezellig langs.