Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

De Lakei BV in Ijsselstein

De Lakei BV

Benschopperstraat 22 -24

3401 DH Ijsselstein

030-6880079

Informatie over De Lakei BV in Ijsselstein

Om alvast wat informatie in te winnen over De Lakei BV kun je even de webpagina van de brasserie in Ijsselstein bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat De Lakei BV je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij De Lakei BV kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Ijsselstein terecht. Door het design van het De Lakei BV in Ijsselstein is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Ijsselstein

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Ijsselstein, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Ijsselstein is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij De Lakei BV in Ijsselstein is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

De Lakei BV in Ijsselstein om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is De Lakei BV. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. De Lakei BV is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie De Lakei BV zeer geschikt. Je kunt bij De Lakei BV zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Ijsselstein een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

De Lakei BV in Ijsselstein

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Ijsselstein

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Ijsselstein kun je voor dat je gaat lunchen in Ijsselstein alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of De Lakei BV in Ijsselstein voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met De Lakei BV in Ijsselstein

Vind hier de contactgegevens van De Lakei BV aan de Benschopperstraat 22 -24 in Ijsselstein heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 030-6880079 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van De Lakei BV kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat De Lakei BV geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Ijsselstein vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat De Lakei BV te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van De Lakei BV in Ijsselstein vinden

Naast alle informatie van De Lakei BV kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor De Lakei BV in Ijsselstein. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Ijsselstein en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij De Lakei BV gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Ijsselstein, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook De Lakei BV kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: De Lakei BV aan de Benschopperstraat 22 -24 in Ijsselstein. Bel 030-6880079 om te reserveren. Of kom gezellig langs.