Contactgegevens van Tapperij Atjeh in Den Haag

De Loopplank in Middelaar

De Loopplank

Witteweg 23

6587 AJ Middelaar

024-6962540

Voor een gezellige avond in Middelaar: De Loopplank in Middelaar

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Middelaar is dit het geval. Het gezellige De Loopplank is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De Loopplank. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De Loopplank in Middelaar de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Middelaar voor een gezellig avondje uit

Naast het café De Loopplank in Middelaar. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De Loopplank draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De Loopplank is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Middelaar wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Middelaar.

De Loopplank in Middelaar

De Loopplank in Middelaar heeft voor elk wat wils!

In De Loopplank ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Middelaar hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De Loopplank een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De Loopplank op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De Loopplank is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De Loopplank in Middelaar.

Contactgegevens van De Loopplank in het mooie Middelaar

Als je in contact wil komen met De Loopplank kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 024-6962540. Zo kan cafe in Middelaar al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De Loopplank. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De Loopplank aan de Witteweg 23 in Middelaar. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Middelaar soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews online te vinden van De Loopplank in Middelaar

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Middelaar hebben bezoekers van De Loopplank beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De Loopplank in Middelaar is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Middelaar gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De Loopplank en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De Loopplank te maken.

Ook De Loopplank bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De Loopplank bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De Loopplank een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Middelaar. Maar ook om De Loopplank voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De Loopplank aan de Witteweg 23  in het prachtige Middelaar. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 024-6962540.