Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

De Malle Molen in Gorinchem

De Malle Molen

Arkelstraat 90

4201 KH Gorinchem

0183-633233

Contactgegevens van De Malle Molen in Gorinchem

Vind hier de contactgegevens van De Malle Molen aan de Arkelstraat 90 in Gorinchem heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 0183-633233 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van De Malle Molen kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat De Malle Molen geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Gorinchem vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat De Malle Molen te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

De Malle Molen in Gorinchem voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is De Malle Molen. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. De Malle Molen is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie De Malle Molen zeer geschikt. Je kunt bij De Malle Molen zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Gorinchem een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

De Malle Molen in Gorinchem

Top brasserie in Gorinchem

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Gorinchem, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Gorinchem is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij De Malle Molen in Gorinchem is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Gorinchem bij De Malle Molen

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Gorinchem kun je voor dat je gaat lunchen in Gorinchem alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of De Malle Molen in Gorinchem voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over De Malle Molen in Gorinchem

Om alvast wat informatie in te winnen over De Malle Molen kun je even de webpagina van de brasserie in Gorinchem bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat De Malle Molen je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij De Malle Molen kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Gorinchem terecht. Door het design van het De Malle Molen in Gorinchem is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van De Malle Molen in Gorinchem vinden

Naast alle informatie van De Malle Molen kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor De Malle Molen in Gorinchem. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Gorinchem en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij De Malle Molen gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Gorinchem, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook De Malle Molen kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: De Malle Molen aan de Arkelstraat 90  in Gorinchem. Bel 0183-633233 om te reserveren. Of kom gezellig langs.