Chinees Indisch Restaurant "HOI Shan" in Roelofarendsveen

De Molen in Boven Leeuwen

De Molen

Molenstraat 56 

6657 BX Boven Leeuwen

0487-532586

Gezellig wat eten in Boven Leeuwen

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij De Molen in Boven Leeuwen ben je aan het juiste adres. Doordat De Molen een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft De Molen in Boven Leeuwen een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij De Molen zijn.

Kom meer te weten over De Molen in Boven Leeuwen kijk op hun website

Als je opzoek bent naar informatie over De Molen in Boven Leeuwen is online erg veel te vinden. De Molen heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten De Molen te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of De Molen eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van De Molen in het mooie Boven Leeuwen.

Kom genieten bij De Molen van Boven Leeuwen

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij De Molen bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. De Molen is namelijk het beste restaurant van Boven Leeuwen! De Molen heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. De Molen gelegen in Boven Leeuwen is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat De Molen het beste restaurant van Boven Leeuwen maakt.

De Molen in Boven Leeuwen

Contactgegevens van De Molen in Boven Leeuwen

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van De Molen vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Molenstraat 56 in Boven Leeuwen om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 0487-532586 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan De Molen zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van De Molen zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat De Molen open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Erfaar de sfeer bij De Molen in het prachtige Boven Leeuwen

Op de website van De Molen in het prachtige Boven Leeuwen kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Boven Leeuwen, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, De Molen is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Reviews online van De Molen in Boven Leeuwen

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij De Molen kijk dan eens online naar alle reviews die er over De Molen geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in De Molen. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over De Molen online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of De Molen in Boven Leeuwen goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.De Molen zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over De Molen. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe De Molen gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: De Molen aan de Molenstraat 56  in Boven Leeuwen. Bel 0487-532586 om te reserveren.