Contactgegevens van Tapperij Atjeh in Den Haag

De Open Haard in Ouddorp

De Open Haard

Dijkstelweg 57

3253 TA Ouddorp

0187-682705

Voor een gezellige avond in Ouddorp: De Open Haard in Ouddorp

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Ouddorp is dit het geval. Het gezellige De Open Haard is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De Open Haard. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De Open Haard in Ouddorp de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Ouddorp voor een gezellig avondje uit

Naast het café De Open Haard in Ouddorp. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De Open Haard draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De Open Haard is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Ouddorp wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Ouddorp.

De Open Haard in Ouddorp

De Open Haard in Ouddorp heeft voor elk wat wils!

In De Open Haard ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Ouddorp hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De Open Haard een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De Open Haard op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De Open Haard is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De Open Haard in Ouddorp.

Contactgegevens van De Open Haard in het mooie Ouddorp

Als je in contact wil komen met De Open Haard kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0187-682705. Zo kan cafe in Ouddorp al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De Open Haard. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De Open Haard aan de Dijkstelweg 57 in Ouddorp. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Ouddorp soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews online te vinden van De Open Haard in Ouddorp

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Ouddorp hebben bezoekers van De Open Haard beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De Open Haard in Ouddorp is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Ouddorp gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De Open Haard en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De Open Haard te maken.

Ook De Open Haard bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De Open Haard bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De Open Haard een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Ouddorp. Maar ook om De Open Haard voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De Open Haard aan de Dijkstelweg 57  in het prachtige Ouddorp. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0187-682705.