Gezellig een bakkie doen bij Ejo B.V. in het mooie Papendrecht

De Poort Van Cleef in Purmerend

De Poort Van Cleef

Burgemeester D. Kooimanweg 16

1442 BZ Purmerend

0299-437007

Soorten dranken bij De Poort Van Cleef in Purmerend

Voor je de keuze maakt om voor De Poort Van Cleef in Purmerend te gaan, is het raadzaam eerst even te bekijken wat De Poort Van Cleef qua dranken te bieden heeft. Wanneer je echt koffieliefhebber bent, kun je het beste kiezen voor een koffiehuis of koffiecafé. In zo’n koffiehuis kun je allerlei verschillende koffiesoorten bestellen en zul je bij De Poort Van Cleef zeker op je plek zijn. Als je niet zo van koffie houdt maar je gezelschap wel, hoef je je niet druk te maken bij De Poort Van Cleef in Purmerend. Ook voor andere warme drankjes zoals thee en warme chocolademelk kun je daar terecht.

Gezellig een bakkie doen bij De Poort Van Cleef in Purmerend

Als je er lekker een dagje op uit gaat, hoort een tussenstop voor koffie of thee er logischerwijze gewoon bij. Maar ja, er zijn zoveel plekken waar je heen kunt in Purmerend voor een bak koffie of thee dat je soms door de bomen het bos even niet meer ziet. Je wilt natuurlijk wel een horecagelegenheid waar je jouw favoriete bakkie pleur kunt drinken en tegelijkertijd ook een gezellige tent is. De vraag die blijft is dus waar je het beste koffie kunt drinken. Wij denken bij De Poort Van Cleef in Purmerend.

Wat voor pitstop zoek je in Purmerend?

Voordat je je pitstop gaat maken voor een bakkie, is het het eenvoudigst om even te bedenken wat je precies wilt hebben. Als je een fervent koffiedrinker bent, gaat je voorkeur waarschijnlijk uit naar een koffiehuis in Purmerend met allerlei speciale soorten koffie smaken die jij kunt uitproberen. Als het jou puur om een gezellig kopje koffie drinken gaat en je voorkeur niet uitgaat naar het experimentele kies je voor een andere horecagelegenheid om koffie te drinken in Purmerend. Zo is er voor elke koffiedrinker wel een tentje in Purmerend die aansluit bij de wensen.

De Poort Van Cleef in Purmerend

Een hapje bij je bakkie zwarte goud bij De Poort Van Cleef in Purmerend

Naast gewone koffie zijn er bij De Poort Van Cleef in Purmerend verschillende speciale koffies te verkrijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke latte macchiato of een sterke espresso voor een extra kick. Aangezien je thuis ook veel verschillende soorten koffie zelf kunt maken, wil je natuurlijk dat het ergens anders net zo lekker dan wel nog lekkerder smaakt. Als je naast een heerlijke kop koffie ook wat te eten wilt, behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Je kunt kiezen voor een snelle lunch of brunch, maar ook voor een lekker stukje taart voor bij je koffie, thee of warme chocolademelk. De Poort Van Cleef is gezellig binnen en buiten en hier kun je voor een leuke lunch of belangrijke werkafspraak prima vertoeven. Ook als je wilt werken onder het genot van wat lekkers is dit prima te doen bij De Poort Van Cleef in Purmerend.

Koffie buiten de deur net zo lekker als thuis

Aangezien je gewend bent aan je heerlijke koffie thuis, wil je als je buiten de deur koffie nuttigt dat dit wel van goede kwaliteit is. Als je wilt weten waar je de beste koffie van Purmerend kunt vinden, kun je bij de locals van Purmerend wat navraag doen. Daarnaast kun je een kijkje online nemen om te leren over de beste koffie gelegenheden in Purmerend. Vele koffiedrinkers gingen je voor en kunnen je helpen het juiste plekje te kiezen voor jouw koffie break in Purmerend. Je kunt daarnaast natuurlijk ook op de bonnefooi natuurlijk naar een café of brasserie in Purmerend gaan en gewoon kijken of het gezellig is en er veel bezoekers zijn. Op internet kun je kijken welke koffietentjes er zijn en ook een routebeschrijving er naartoe.

Sfeer, service en inrichting voor je beste koffietentje in Purmerend

Wat ook van belang is bij de keuze voor een koffietentje is toch wel de sfeer en hoe de plek is ingericht. Wanneer dit volledig naar jouw voorkeur is, zul je je eerder op je gemak voelen en ben je geneigd om De Poort Van Cleef in Purmerend toch als favoriet te gaan zien. Ook de service en sfeer is voor de meeste klanten enorm belangrijk. Wanneer je je zodra je over de drempel stapt direct welkom voelt, geeft dat je gelijk een goed gevoel en zal je gehele belevenis een positieve boost geven. Daarnaast zal wanneer de barista jou bijvoorbeeld heel goed uit kan leggen waar de koffiebonen vandaan komen, je dit gelijk het idee zal geven dat het een zeer professionele koffiebar is waar mensen werken met de juiste vakkennis.

Gezellig bijpraten met een relatie? Kom naar De Poort Van Cleef aan de Burgemeester D. Kooimanweg 16  in het mooie Purmerend. Voor een heerlijk kopje koffie. Vragen? U kunt ons bereiken op: 0299-437007.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *