Contactgegevens van Tapperij Atjeh in Den Haag

De Postwagen BV in Brunssum

De Postwagen BV

Schinvelderstraat 3

6441 TE Brunssum

045-5251070

Voor een gezellige avond in Brunssum: De Postwagen BV in Brunssum

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Brunssum is dit het geval. Het gezellige De Postwagen BV is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De Postwagen BV. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De Postwagen BV in Brunssum de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Brunssum voor een gezellig avondje uit

Naast het café De Postwagen BV in Brunssum. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De Postwagen BV draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De Postwagen BV is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Brunssum wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Brunssum.

De Postwagen BV in Brunssum

De Postwagen BV in Brunssum heeft voor elk wat wils!

In De Postwagen BV ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Brunssum hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De Postwagen BV een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De Postwagen BV op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De Postwagen BV is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De Postwagen BV in Brunssum.

Contactgegevens van De Postwagen BV in het mooie Brunssum

Als je in contact wil komen met De Postwagen BV kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 045-5251070. Zo kan cafe in Brunssum al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De Postwagen BV. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De Postwagen BV aan de Schinvelderstraat 3 in Brunssum. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Brunssum soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews online te vinden van De Postwagen BV in Brunssum

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Brunssum hebben bezoekers van De Postwagen BV beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De Postwagen BV in Brunssum is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Brunssum gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De Postwagen BV en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De Postwagen BV te maken.

Ook De Postwagen BV bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De Postwagen BV bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De Postwagen BV een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Brunssum. Maar ook om De Postwagen BV voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De Postwagen BV aan de Schinvelderstraat 3  in het prachtige Brunssum. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 045-5251070.