Contactgegevens van Hogerwerf / Th En G in Uithoorn

De Schuur in Eethen

De Schuur

Kleibergsestraat 0

4266 GB Eethen

416351451

Reviews online lezen of zelf schrijven over De Schuur in Eethen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Eethen hebben bezoekers van De Schuur beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De Schuur in Eethen is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Eethen gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De Schuur en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De Schuur te maken.

Ook De Schuur bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De Schuur bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De Schuur een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Eethen. Maar ook om De Schuur voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Voor een gezellige avondje stappen in Eethen: De Schuur in Eethen

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Eethen is dit het geval. Het gezellige De Schuur is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De Schuur. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De Schuur in Eethen de gezelligheid op komen zoeken.

Dansen in Eethen

Naast het café De Schuur in Eethen. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De Schuur draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De Schuur is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Eethen wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Eethen.

De Schuur in Eethen

De Schuur in Eethen heeft veen uitgebreide wijnkaart!

In De Schuur ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Eethen hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De Schuur een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De Schuur op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De Schuur is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De Schuur in Eethen.

Contactgegevens van De Schuur in het leuke Eethen

Als je in contact wil komen met De Schuur kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 416351451. Zo kan cafe in Eethen al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De Schuur. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De Schuur aan de Kleibergsestraat 0 in Eethen. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Eethen soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De Schuur aan de Kleibergsestraat 0  in het prachtige Eethen. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 416351451.