Contactgegevens van Cafe De Kastanje in Kloosterzande

De Slof in Enkhuizen

De Slof

Westerstraat 28

1601 AK Enkhuizen

228312372

De Slof in Enkhuizen heeft ruim assortiment aan biertjes, wijntjes en drankjes!

In De Slof ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Enkhuizen hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De Slof een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De Slof op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De Slof is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De Slof in Enkhuizen.

Gezellige avond in Enkhuizen. Kan bij De Slof in Enkhuizen

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Enkhuizen is dit het geval. Het gezellige De Slof is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De Slof. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De Slof in Enkhuizen de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Enkhuizen gezellig avondje uit

Naast het café De Slof in Enkhuizen. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De Slof draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De Slof is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Enkhuizen wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Enkhuizen.

De Slof in Enkhuizen

Reviews online te lezen of schrijven van De Slof in Enkhuizen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Enkhuizen hebben bezoekers van De Slof beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De Slof in Enkhuizen is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Enkhuizen gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De Slof en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De Slof te maken.

Ook De Slof bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De Slof bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De Slof een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Enkhuizen. Maar ook om De Slof voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Contactgegevens van De Slof in het prachtige Enkhuizen

Als je in contact wil komen met De Slof kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 228312372. Zo kan cafe in Enkhuizen al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De Slof. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De Slof aan de Westerstraat 28 in Enkhuizen. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Enkhuizen soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De Slof aan de Westerstraat 28  in het prachtige Enkhuizen. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 228312372.