Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

De Tafel van 18 in Utrecht

De Tafel van 18

Burgemeester Reigerstraat 31

3581 KK Utrecht

030-2514592

Informatie over De Tafel van 18 in Utrecht

Om alvast wat informatie in te winnen over De Tafel van 18 kun je even de webpagina van de brasserie in Utrecht bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat De Tafel van 18 je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij De Tafel van 18 kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Utrecht terecht. Door het design van het De Tafel van 18 in Utrecht is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Utrecht

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Utrecht, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Utrecht is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij De Tafel van 18 in Utrecht is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

De Tafel van 18 in Utrecht om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is De Tafel van 18. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. De Tafel van 18 is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie De Tafel van 18 zeer geschikt. Je kunt bij De Tafel van 18 zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Utrecht een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

De Tafel van 18 in Utrecht

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Utrecht

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Utrecht kun je voor dat je gaat lunchen in Utrecht alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of De Tafel van 18 in Utrecht voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met De Tafel van 18 in Utrecht

Vind hier de contactgegevens van De Tafel van 18 aan de Burgemeester Reigerstraat 31 in Utrecht heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 030-2514592 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van De Tafel van 18 kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat De Tafel van 18 geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Utrecht vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat De Tafel van 18 te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van De Tafel van 18 in Utrecht vinden

Naast alle informatie van De Tafel van 18 kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor De Tafel van 18 in Utrecht. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Utrecht en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij De Tafel van 18 gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Utrecht, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook De Tafel van 18 kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: De Tafel van 18 aan de Burgemeester Reigerstraat 31  in Utrecht. Bel 030-2514592 om te reserveren. Of kom gezellig langs.