Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

De Verjaardag van Tante Marie in Wijk Bij Duurstede

De Verjaardag van Tante Marie

Markt 16

3961 BC Wijk Bij Duurstede

0343-571024

De Verjaardag van Tante Marie in Wijk Bij Duurstede heeft voor elk wat wils!

In De Verjaardag van Tante Marie ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Wijk Bij Duurstede hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De Verjaardag van Tante Marie een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De Verjaardag van Tante Marie op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De Verjaardag van Tante Marie is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De Verjaardag van Tante Marie in Wijk Bij Duurstede.

Voor een avond stappen in Wijk Bij Duurstede ga je naar De Verjaardag van Tante Marie in Wijk Bij Duurstede

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Wijk Bij Duurstede is dit het geval. Het gezellige De Verjaardag van Tante Marie is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De Verjaardag van Tante Marie. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De Verjaardag van Tante Marie in Wijk Bij Duurstede de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Wijk Bij Duurstede voor een leuk avondje uit

Naast het café De Verjaardag van Tante Marie in Wijk Bij Duurstede. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De Verjaardag van Tante Marie draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De Verjaardag van Tante Marie is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Wijk Bij Duurstede wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Wijk Bij Duurstede.

De Verjaardag van Tante Marie in Wijk Bij Duurstede

Contact opnemen met De Verjaardag van Tante Marie in het mooie Wijk Bij Duurstede

Als je in contact wil komen met De Verjaardag van Tante Marie kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0343-571024. Zo kan cafe in Wijk Bij Duurstede al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De Verjaardag van Tante Marie. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De Verjaardag van Tante Marie aan de Markt 16 in Wijk Bij Duurstede. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Wijk Bij Duurstede soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van De Verjaardag van Tante Marie in Wijk Bij Duurstede

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Wijk Bij Duurstede hebben bezoekers van De Verjaardag van Tante Marie beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De Verjaardag van Tante Marie in het mooie Wijk Bij Duurstede is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Wijk Bij Duurstede gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De Verjaardag van Tante Marie en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De Verjaardag van Tante Marie te maken.

Ook De Verjaardag van Tante Marie bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De Verjaardag van Tante Marie bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De Verjaardag van Tante Marie een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Wijk Bij Duurstede. Maar ook om De Verjaardag van Tante Marie voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De Verjaardag van Tante Marie aan de Markt 16  in het prachtige Wijk Bij Duurstede. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0343-571024.