KFC Almere in Almere

Delice in Amsterdam

Delice

Waterlooplein 17

1011 NV Amsterdam

06-20369010

Delice in Amsterdam om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Delice. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Delice is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Delice zeer geschikt. Je kunt bij Delice zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Amsterdam een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Amsterdam

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Amsterdam, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Amsterdam is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Delice in Amsterdam is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Delice in Amsterdam

Info over Delice in Amsterdam

Om alvast wat informatie in te winnen over Delice kun je even de webpagina van de brasserie in Amsterdam bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Delice je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Delice kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Amsterdam terecht. Door het design van het Delice in Amsterdam is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Amsterdam

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Amsterdam kun je voor dat je gaat lunchen in Amsterdam alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Delice in Amsterdam voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Delice in Amsterdam

Vind hier de contactgegevens van Delice aan de Waterlooplein 17 in Amsterdam heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 06-20369010 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Delice kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Delice geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Amsterdam vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Delice te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Delice in Amsterdam vonden

Naast alle informatie van Delice kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Delice in Amsterdam. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Amsterdam en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Delice gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Amsterdam, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Delice kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Delice aan de Waterlooplein 17  in Amsterdam. Bel 06-20369010 om te reserveren. Of kom gezellig langs.