Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Den Otter Lunchroom B.V. in Den Bosch

Den Otter Lunchroom B.V.

Visstraat 44

5211 DN Den Bosch

736143333

Informatie over Den Otter Lunchroom B.V. in Den Bosch

Om alvast wat informatie in te winnen over Den Otter Lunchroom B.V. kun je even de webpagina van de brasserie in Den Bosch bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Den Otter Lunchroom B.V. je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Den Otter Lunchroom B.V. kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Den Bosch terecht. Door het design van het Den Otter Lunchroom B.V. in Den Bosch is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Den Bosch

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Den Bosch, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Den Bosch is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Den Otter Lunchroom B.V. in Den Bosch is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Den Otter Lunchroom B.V. in Den Bosch om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Den Otter Lunchroom B.V.. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Den Otter Lunchroom B.V. is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Den Otter Lunchroom B.V. zeer geschikt. Je kunt bij Den Otter Lunchroom B.V. zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Den Bosch een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Den Otter Lunchroom B.V. in Den Bosch

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Den Bosch

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Den Bosch kun je voor dat je gaat lunchen in Den Bosch alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Den Otter Lunchroom B.V. in Den Bosch voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Den Otter Lunchroom B.V. in Den Bosch

Vind hier de contactgegevens van Den Otter Lunchroom B.V. aan de Visstraat 44 in Den Bosch heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 736143333 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Den Otter Lunchroom B.V. kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Den Otter Lunchroom B.V. geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Den Bosch vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Den Otter Lunchroom B.V. te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Den Otter Lunchroom B.V. in Den Bosch vinden

Naast alle informatie van Den Otter Lunchroom B.V. kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Den Otter Lunchroom B.V. in Den Bosch. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Den Bosch en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Den Otter Lunchroom B.V. gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Den Bosch, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Den Otter Lunchroom B.V. kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Den Otter Lunchroom B.V. aan de Visstraat 44  in Den Bosch. Bel 736143333 om te reserveren. Of kom gezellig langs.