Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Divan Lunch in Utrecht

Divan Lunch

Zamenhofdreef 93

3562 JV Utrecht

643834828

Contactgegevens van Divan Lunch in Utrecht

Vind hier de contactgegevens van Divan Lunch aan de Zamenhofdreef 93 in Utrecht heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 643834828 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Divan Lunch kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Divan Lunch geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Utrecht vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Divan Lunch te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Divan Lunch in Utrecht voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Divan Lunch. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Divan Lunch is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Divan Lunch zeer geschikt. Je kunt bij Divan Lunch zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Utrecht een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Divan Lunch in Utrecht

Top brasserie in Utrecht

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Utrecht, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Utrecht is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Divan Lunch in Utrecht is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Utrecht bij Divan Lunch

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Utrecht kun je voor dat je gaat lunchen in Utrecht alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Divan Lunch in Utrecht voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Divan Lunch in Utrecht

Om alvast wat informatie in te winnen over Divan Lunch kun je even de webpagina van de brasserie in Utrecht bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Divan Lunch je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Divan Lunch kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Utrecht terecht. Door het design van het Divan Lunch in Utrecht is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Divan Lunch in Utrecht vinden

Naast alle informatie van Divan Lunch kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Divan Lunch in Utrecht. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Utrecht en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Divan Lunch gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Utrecht, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Divan Lunch kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Divan Lunch aan de Zamenhofdreef 93  in Utrecht. Bel 643834828 om te reserveren. Of kom gezellig langs.