Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Divertimento in Amsterdam

Divertimento

Singel 480

1017 AW Amsterdam

020-6229690

Contactgegevens van Divertimento in Amsterdam

Vind hier de contactgegevens van Divertimento aan de Singel 480 in Amsterdam heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 020-6229690 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Divertimento kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Divertimento geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Amsterdam vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Divertimento te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Divertimento in Amsterdam voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Divertimento. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Divertimento is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Divertimento zeer geschikt. Je kunt bij Divertimento zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Amsterdam een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Divertimento in Amsterdam

Top brasserie in Amsterdam

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Amsterdam, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Amsterdam is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Divertimento in Amsterdam is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Amsterdam bij Divertimento

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Amsterdam kun je voor dat je gaat lunchen in Amsterdam alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Divertimento in Amsterdam voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Divertimento in Amsterdam

Om alvast wat informatie in te winnen over Divertimento kun je even de webpagina van de brasserie in Amsterdam bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Divertimento je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Divertimento kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Amsterdam terecht. Door het design van het Divertimento in Amsterdam is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Divertimento in Amsterdam vinden

Naast alle informatie van Divertimento kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Divertimento in Amsterdam. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Amsterdam en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Divertimento gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Amsterdam, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Divertimento kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Divertimento aan de Singel 480  in Amsterdam. Bel 020-6229690 om te reserveren. Of kom gezellig langs.