Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Eetcafe Bontekoe in Harlingen

Eetcafe Bontekoe

Noorderhaven 24

8861AN Harlingen

517431616

Informatie over Eetcafe Bontekoe in Harlingen

Om alvast wat informatie in te winnen over Eetcafe Bontekoe kun je even de webpagina van de brasserie in Harlingen bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Eetcafe Bontekoe je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Eetcafe Bontekoe kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Harlingen terecht. Door het design van het Eetcafe Bontekoe in Harlingen is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Harlingen

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Harlingen, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Harlingen is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Eetcafe Bontekoe in Harlingen is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Eetcafe Bontekoe in Harlingen om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Eetcafe Bontekoe. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Eetcafe Bontekoe is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Eetcafe Bontekoe zeer geschikt. Je kunt bij Eetcafe Bontekoe zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Harlingen een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Eetcafe Bontekoe in Harlingen

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Harlingen

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Harlingen kun je voor dat je gaat lunchen in Harlingen alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Eetcafe Bontekoe in Harlingen voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Eetcafe Bontekoe in Harlingen

Vind hier de contactgegevens van Eetcafe Bontekoe aan de Noorderhaven 24 in Harlingen heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 517431616 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Eetcafe Bontekoe kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Eetcafe Bontekoe geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Harlingen vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Eetcafe Bontekoe te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Eetcafe Bontekoe in Harlingen vinden

Naast alle informatie van Eetcafe Bontekoe kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Eetcafe Bontekoe in Harlingen. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Harlingen en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Eetcafe Bontekoe gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Harlingen, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Eetcafe Bontekoe kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Eetcafe Bontekoe aan de Noorderhaven 24  in Harlingen. Bel 517431616 om te reserveren. Of kom gezellig langs.