Contactgegevens van Cafe De Kastanje in Kloosterzande

EetcafÈ de Lanteern in Noordlaren

EetcafÈ de Lanteern

Middenstraat 2

9479 PL Noordlaren

504029890

EetcafÈ de Lanteern in Noordlaren heeft ruim assortiment aan biertjes, wijntjes en drankjes!

In EetcafÈ de Lanteern ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Noordlaren hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft EetcafÈ de Lanteern een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij EetcafÈ de Lanteern op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij EetcafÈ de Lanteern is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij EetcafÈ de Lanteern in Noordlaren.

Gezellige avond in Noordlaren. Kan bij EetcafÈ de Lanteern in Noordlaren

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Noordlaren is dit het geval. Het gezellige EetcafÈ de Lanteern is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe EetcafÈ de Lanteern. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in EetcafÈ de Lanteern in Noordlaren de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Noordlaren gezellig avondje uit

Naast het café EetcafÈ de Lanteern in Noordlaren. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. EetcafÈ de Lanteern draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar EetcafÈ de Lanteern is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Noordlaren wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Noordlaren.

EetcafÈ de Lanteern in Noordlaren

Reviews online te lezen of schrijven van EetcafÈ de Lanteern in Noordlaren

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Noordlaren hebben bezoekers van EetcafÈ de Lanteern beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe EetcafÈ de Lanteern in Noordlaren is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Noordlaren gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van EetcafÈ de Lanteern en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor EetcafÈ de Lanteern te maken.

Ook EetcafÈ de Lanteern bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor EetcafÈ de Lanteern bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan EetcafÈ de Lanteern een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Noordlaren. Maar ook om EetcafÈ de Lanteern voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Contactgegevens van EetcafÈ de Lanteern in het prachtige Noordlaren

Als je in contact wil komen met EetcafÈ de Lanteern kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 504029890. Zo kan cafe in Noordlaren al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van EetcafÈ de Lanteern. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij EetcafÈ de Lanteern aan de Middenstraat 2 in Noordlaren. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Noordlaren soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar EetcafÈ de Lanteern aan de Middenstraat 2  in het prachtige Noordlaren. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 504029890.