KFC Almere in Almere

Eetcafé/Steakhouse Pancho in Lemmer

Eetcafé/Steakhouse Pancho

Nieuwedijk 5 /A

8531 HK Lemmer

0514-560623

Eetcafé/Steakhouse Pancho in Lemmer om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Eetcafé/Steakhouse Pancho. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Eetcafé/Steakhouse Pancho is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Eetcafé/Steakhouse Pancho zeer geschikt. Je kunt bij Eetcafé/Steakhouse Pancho zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Lemmer een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Lemmer

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Lemmer, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Lemmer is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Eetcafé/Steakhouse Pancho in Lemmer is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Eetcafé/Steakhouse Pancho in Lemmer

Info over Eetcafé/Steakhouse Pancho in Lemmer

Om alvast wat informatie in te winnen over Eetcafé/Steakhouse Pancho kun je even de webpagina van de brasserie in Lemmer bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Eetcafé/Steakhouse Pancho je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Eetcafé/Steakhouse Pancho kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Lemmer terecht. Door het design van het Eetcafé/Steakhouse Pancho in Lemmer is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Lemmer

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Lemmer kun je voor dat je gaat lunchen in Lemmer alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Eetcafé/Steakhouse Pancho in Lemmer voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Eetcafé/Steakhouse Pancho in Lemmer

Vind hier de contactgegevens van Eetcafé/Steakhouse Pancho aan de Nieuwedijk 5 /A in Lemmer heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 0514-560623 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Eetcafé/Steakhouse Pancho kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Eetcafé/Steakhouse Pancho geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Lemmer vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Eetcafé/Steakhouse Pancho te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Eetcafé/Steakhouse Pancho in Lemmer vonden

Naast alle informatie van Eetcafé/Steakhouse Pancho kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Eetcafé/Steakhouse Pancho in Lemmer. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Lemmer en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Eetcafé/Steakhouse Pancho gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Lemmer, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Eetcafé/Steakhouse Pancho kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Eetcafé/Steakhouse Pancho aan de Nieuwedijk 5 /A in Lemmer. Bel 0514-560623 om te reserveren. Of kom gezellig langs.