Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Englebert Banketbakkerij en Lunch in Leiderdorp

Englebert Banketbakkerij en Lunch

Winkelhof 37

2353 TS Leiderdorp

715890040

Informatie over Englebert Banketbakkerij en Lunch in Leiderdorp

Om alvast wat informatie in te winnen over Englebert Banketbakkerij en Lunch kun je even de webpagina van de brasserie in Leiderdorp bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Englebert Banketbakkerij en Lunch je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Englebert Banketbakkerij en Lunch kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Leiderdorp terecht. Door het design van het Englebert Banketbakkerij en Lunch in Leiderdorp is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Leiderdorp

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Leiderdorp, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Leiderdorp is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Englebert Banketbakkerij en Lunch in Leiderdorp is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Englebert Banketbakkerij en Lunch in Leiderdorp om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Englebert Banketbakkerij en Lunch. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Englebert Banketbakkerij en Lunch is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Englebert Banketbakkerij en Lunch zeer geschikt. Je kunt bij Englebert Banketbakkerij en Lunch zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Leiderdorp een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Englebert Banketbakkerij en Lunch in Leiderdorp

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Leiderdorp

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Leiderdorp kun je voor dat je gaat lunchen in Leiderdorp alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Englebert Banketbakkerij en Lunch in Leiderdorp voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Englebert Banketbakkerij en Lunch in Leiderdorp

Vind hier de contactgegevens van Englebert Banketbakkerij en Lunch aan de Winkelhof 37 in Leiderdorp heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 715890040 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Englebert Banketbakkerij en Lunch kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Englebert Banketbakkerij en Lunch geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Leiderdorp vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Englebert Banketbakkerij en Lunch te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Englebert Banketbakkerij en Lunch in Leiderdorp vinden

Naast alle informatie van Englebert Banketbakkerij en Lunch kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Englebert Banketbakkerij en Lunch in Leiderdorp. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Leiderdorp en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Englebert Banketbakkerij en Lunch gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Leiderdorp, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Englebert Banketbakkerij en Lunch kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Englebert Banketbakkerij en Lunch aan de Winkelhof 37  in Leiderdorp. Bel 715890040 om te reserveren. Of kom gezellig langs.