Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Flavours in Maastricht

Flavours

Ambyerstraat Noord 44

6225 EE Maastricht

433628887

Informatie over Flavours in Maastricht

Om alvast wat informatie in te winnen over Flavours kun je even de webpagina van de brasserie in Maastricht bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Flavours je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Flavours kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Maastricht terecht. Door het design van het Flavours in Maastricht is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Maastricht

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Maastricht, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Maastricht is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Flavours in Maastricht is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Flavours in Maastricht om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Flavours. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Flavours is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Flavours zeer geschikt. Je kunt bij Flavours zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Maastricht een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Flavours in Maastricht

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Maastricht

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Maastricht kun je voor dat je gaat lunchen in Maastricht alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Flavours in Maastricht voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Flavours in Maastricht

Vind hier de contactgegevens van Flavours aan de Ambyerstraat Noord 44 in Maastricht heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 433628887 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Flavours kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Flavours geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Maastricht vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Flavours te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Flavours in Maastricht vinden

Naast alle informatie van Flavours kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Flavours in Maastricht. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Maastricht en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Flavours gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Maastricht, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Flavours kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Flavours aan de Ambyerstraat Noord 44  in Maastricht. Bel 433628887 om te reserveren. Of kom gezellig langs.