Contactgegevens van Cafe De Kastanje in Kloosterzande

Gemeenschapshuis De Koppel in Susteren

Gemeenschapshuis De Koppel

Vleutstraat 22

6114 KN Susteren

464492726

Gemeenschapshuis De Koppel in Susteren heeft ruim assortiment aan biertjes, wijntjes en drankjes!

In Gemeenschapshuis De Koppel ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Susteren hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Gemeenschapshuis De Koppel een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Gemeenschapshuis De Koppel op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Gemeenschapshuis De Koppel is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Gemeenschapshuis De Koppel in Susteren.

Gezellige avond in Susteren. Kan bij Gemeenschapshuis De Koppel in Susteren

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Susteren is dit het geval. Het gezellige Gemeenschapshuis De Koppel is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Gemeenschapshuis De Koppel. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Gemeenschapshuis De Koppel in Susteren de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Susteren gezellig avondje uit

Naast het café Gemeenschapshuis De Koppel in Susteren. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Gemeenschapshuis De Koppel draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Gemeenschapshuis De Koppel is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Susteren wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Susteren.

Gemeenschapshuis De Koppel in Susteren

Reviews online te lezen of schrijven van Gemeenschapshuis De Koppel in Susteren

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Susteren hebben bezoekers van Gemeenschapshuis De Koppel beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Gemeenschapshuis De Koppel in Susteren is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Susteren gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Gemeenschapshuis De Koppel en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Gemeenschapshuis De Koppel te maken.

Ook Gemeenschapshuis De Koppel bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Gemeenschapshuis De Koppel bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Gemeenschapshuis De Koppel een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Susteren. Maar ook om Gemeenschapshuis De Koppel voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Contactgegevens van Gemeenschapshuis De Koppel in het prachtige Susteren

Als je in contact wil komen met Gemeenschapshuis De Koppel kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 464492726. Zo kan cafe in Susteren al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Gemeenschapshuis De Koppel. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Gemeenschapshuis De Koppel aan de Vleutstraat 22 in Susteren. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Susteren soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Gemeenschapshuis De Koppel aan de Vleutstraat 22  in het prachtige Susteren. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 464492726.