Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum in Hilversum

H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum

Gijsbrecht van Amstelstraat 146

1214 BD Hilversum

356288662

Contactgegevens van H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum in Hilversum

Vind hier de contactgegevens van H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 146 in Hilversum heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 356288662 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Hilversum vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum in Hilversum voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum zeer geschikt. Je kunt bij H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Hilversum een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum in Hilversum

Top brasserie in Hilversum

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Hilversum, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Hilversum is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum in Hilversum is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Hilversum bij H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Hilversum kun je voor dat je gaat lunchen in Hilversum alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum in Hilversum voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum in Hilversum

Om alvast wat informatie in te winnen over H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum kun je even de webpagina van de brasserie in Hilversum bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Hilversum terecht. Door het design van het H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum in Hilversum is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum in Hilversum vinden

Naast alle informatie van H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum in Hilversum. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Hilversum en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Hilversum, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: H. Ebrahim Malek thodn New York Pizza Hilversum aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 146  in Hilversum. Bel 356288662 om te reserveren. Of kom gezellig langs.