Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

H.J. v.d. Kley in Bergschenhoek

H.J. v.d. Kley

Burgemeester van Oostenweg 4

2661 HN Bergschenhoek

010-5118038

H.J. v.d. Kley in Bergschenhoek heeft voor elk wat wils!

In H.J. v.d. Kley ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Bergschenhoek hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft H.J. v.d. Kley een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij H.J. v.d. Kley op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij H.J. v.d. Kley is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij H.J. v.d. Kley in Bergschenhoek.

Voor een avond stappen in Bergschenhoek ga je naar H.J. v.d. Kley in Bergschenhoek

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Bergschenhoek is dit het geval. Het gezellige H.J. v.d. Kley is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe H.J. v.d. Kley. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in H.J. v.d. Kley in Bergschenhoek de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Bergschenhoek voor een leuk avondje uit

Naast het café H.J. v.d. Kley in Bergschenhoek. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. H.J. v.d. Kley draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar H.J. v.d. Kley is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Bergschenhoek wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Bergschenhoek.

H.J. v.d. Kley in Bergschenhoek

Contact opnemen met H.J. v.d. Kley in het mooie Bergschenhoek

Als je in contact wil komen met H.J. v.d. Kley kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 010-5118038. Zo kan cafe in Bergschenhoek al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van H.J. v.d. Kley. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij H.J. v.d. Kley aan de Burgemeester van Oostenweg 4 in Bergschenhoek. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Bergschenhoek soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van H.J. v.d. Kley in Bergschenhoek

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Bergschenhoek hebben bezoekers van H.J. v.d. Kley beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe H.J. v.d. Kley in het mooie Bergschenhoek is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Bergschenhoek gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van H.J. v.d. Kley en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor H.J. v.d. Kley te maken.

Ook H.J. v.d. Kley bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor H.J. v.d. Kley bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan H.J. v.d. Kley een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Bergschenhoek. Maar ook om H.J. v.d. Kley voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar H.J. v.d. Kley aan de Burgemeester van Oostenweg 4  in het prachtige Bergschenhoek. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 010-5118038.