Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Haagsche Wens in Den Haag

Haagsche Wens

Leeghwaterkade 32

2521 DZ Den Haag

703882808

Informatie over Haagsche Wens in Den Haag

Om alvast wat informatie in te winnen over Haagsche Wens kun je even de webpagina van de brasserie in Den Haag bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Haagsche Wens je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Haagsche Wens kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Den Haag terecht. Door het design van het Haagsche Wens in Den Haag is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Den Haag

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Den Haag, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Den Haag is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Haagsche Wens in Den Haag is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Haagsche Wens in Den Haag om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Haagsche Wens. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Haagsche Wens is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Haagsche Wens zeer geschikt. Je kunt bij Haagsche Wens zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Den Haag een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Haagsche Wens in Den Haag

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Den Haag

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Den Haag kun je voor dat je gaat lunchen in Den Haag alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Haagsche Wens in Den Haag voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Haagsche Wens in Den Haag

Vind hier de contactgegevens van Haagsche Wens aan de Leeghwaterkade 32 in Den Haag heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 703882808 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Haagsche Wens kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Haagsche Wens geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Den Haag vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Haagsche Wens te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Haagsche Wens in Den Haag vinden

Naast alle informatie van Haagsche Wens kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Haagsche Wens in Den Haag. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Den Haag en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Haagsche Wens gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Den Haag, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Haagsche Wens kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Haagsche Wens aan de Leeghwaterkade 32  in Den Haag. Bel 703882808 om te reserveren. Of kom gezellig langs.