Eetcafé naar Huis in Maassluis

Hotel Pax BV in Rotterdam

Hotel Pax BV

Schiekade 658 

3032 AK Rotterdam

010-4663344

Gezellig wat eten in Rotterdam

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Hotel Pax BV in Rotterdam ben je aan het juiste adres. Doordat Hotel Pax BV een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Hotel Pax BV in Rotterdam een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Hotel Pax BV zijn.

Kom meer te weten over Hotel Pax BV in Rotterdam

Als je opzoek bent naar informatie over Hotel Pax BV in Rotterdam is online erg veel te vinden. Hotel Pax BV heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Hotel Pax BV te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Hotel Pax BV eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Hotel Pax BV in het mooie Rotterdam.

Hotel Pax BV in Rotterdam

Kom proeven in het beste Hotel Pax BV van Rotterdam

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Hotel Pax BV bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Hotel Pax BV is namelijk het beste restaurant van Rotterdam! Hotel Pax BV heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Hotel Pax BV gelegen in Rotterdam is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Hotel Pax BV het beste restaurant van Rotterdam maakt.

Contactgegevens van Hotel Pax BV in Rotterdam

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Hotel Pax BV vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Schiekade 658 in Rotterdam om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 010-4663344 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Hotel Pax BV zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Hotel Pax BV zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Hotel Pax BV open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Reviews online van Hotel Pax BV in Rotterdam

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Hotel Pax BV kijk dan eens online naar alle reviews die er over Hotel Pax BV geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Hotel Pax BV. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Hotel Pax BV online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Hotel Pax BV in Rotterdam goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Hotel Pax BV zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Hotel Pax BV. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Hotel Pax BV gewaardeerd wordt door bezoekers.

Proef de sfeerimpressie op de website van Hotel Pax BV in Rotterdam

Op de website van Hotel Pax BV in het prachtige Rotterdam kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Rotterdam, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Hotel Pax BV is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Gezellig uit eten bij: Hotel Pax BV aan de Schiekade 658  in Rotterdam. Bel 010-4663344 om te reserveren.