Contactgegevens van 't Witte Peerd in Nieuwleusen

Impuls in Balk

Impuls

Gaaikemastraat 3

8561 AL Balk

514601866

Stappen in Balk. Kan gezellig bij Impuls in Balk

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Balk is dit het geval. Het gezellige Impuls is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Impuls. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Impuls in Balk de gezelligheid op komen zoeken.

Contact opnemen met Impuls in het sfeervolle Balk

Als je in contact wil komen met Impuls kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 514601866. Zo kan cafe in Balk al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Impuls. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Impuls aan de Gaaikemastraat 3 in Balk. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Balk soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Impuls in Balk

Bar in Balk voor een leuke avond uit

Naast het café Impuls in Balk. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Impuls draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Impuls is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Balk wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Balk.

Impuls in Balk heeft voor elk wat lekkers te drinken!

In Impuls ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Balk hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Impuls een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Impuls op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Impuls is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Impuls in Balk.

Reviews online van Impuls in Balk

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Balk hebben bezoekers van Impuls beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Impuls in Balk is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Balk gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Impuls en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Impuls te maken.

Ook Impuls bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Impuls bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Impuls een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Balk. Maar ook om Impuls voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Impuls aan de Gaaikemastraat 3  in het prachtige Balk. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 514601866.