KFC Almere in Almere

Jannekes Lunchroom en Restaurant in Gennep

Jannekes Lunchroom en Restaurant

Europaplein 11

6591 AZ Gennep

642809642

Jannekes Lunchroom en Restaurant in Gennep om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Jannekes Lunchroom en Restaurant. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Jannekes Lunchroom en Restaurant is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Jannekes Lunchroom en Restaurant zeer geschikt. Je kunt bij Jannekes Lunchroom en Restaurant zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Gennep een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Gennep

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Gennep, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Gennep is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Jannekes Lunchroom en Restaurant in Gennep is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Jannekes Lunchroom en Restaurant in Gennep

Info over Jannekes Lunchroom en Restaurant in Gennep

Om alvast wat informatie in te winnen over Jannekes Lunchroom en Restaurant kun je even de webpagina van de brasserie in Gennep bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Jannekes Lunchroom en Restaurant je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Jannekes Lunchroom en Restaurant kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Gennep terecht. Door het design van het Jannekes Lunchroom en Restaurant in Gennep is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Gennep

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Gennep kun je voor dat je gaat lunchen in Gennep alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Jannekes Lunchroom en Restaurant in Gennep voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Jannekes Lunchroom en Restaurant in Gennep

Vind hier de contactgegevens van Jannekes Lunchroom en Restaurant aan de Europaplein 11 in Gennep heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 642809642 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Jannekes Lunchroom en Restaurant kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Jannekes Lunchroom en Restaurant geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Gennep vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Jannekes Lunchroom en Restaurant te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Jannekes Lunchroom en Restaurant in Gennep vonden

Naast alle informatie van Jannekes Lunchroom en Restaurant kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Jannekes Lunchroom en Restaurant in Gennep. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Gennep en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Jannekes Lunchroom en Restaurant gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Gennep, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Jannekes Lunchroom en Restaurant kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Jannekes Lunchroom en Restaurant aan de Europaplein 11  in Gennep. Bel 642809642 om te reserveren. Of kom gezellig langs.