Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Kirolos in Nieuwegein

Kirolos

Handelskade 26

3434 BB Nieuwegein

306018178

Informatie over Kirolos in Nieuwegein

Om alvast wat informatie in te winnen over Kirolos kun je even de webpagina van de brasserie in Nieuwegein bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Kirolos je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Kirolos kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Nieuwegein terecht. Door het design van het Kirolos in Nieuwegein is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Nieuwegein

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Nieuwegein, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Nieuwegein is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Kirolos in Nieuwegein is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Kirolos in Nieuwegein om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Kirolos. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Kirolos is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Kirolos zeer geschikt. Je kunt bij Kirolos zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Nieuwegein een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Kirolos in Nieuwegein

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Nieuwegein

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Nieuwegein kun je voor dat je gaat lunchen in Nieuwegein alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Kirolos in Nieuwegein voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Kirolos in Nieuwegein

Vind hier de contactgegevens van Kirolos aan de Handelskade 26 in Nieuwegein heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 306018178 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Kirolos kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Kirolos geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Nieuwegein vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Kirolos te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Kirolos in Nieuwegein vinden

Naast alle informatie van Kirolos kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Kirolos in Nieuwegein. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Nieuwegein en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Kirolos gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Nieuwegein, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Kirolos kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Kirolos aan de Handelskade 26  in Nieuwegein. Bel 306018178 om te reserveren. Of kom gezellig langs.