Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Klompenmakerij Het Hollands Huis BV in Sluis

Klompenmakerij Het Hollands Huis BV

St. Annastraat 34

4524 JE Sluis

0117-462474

Informatie over Klompenmakerij Het Hollands Huis BV in Sluis

Om alvast wat informatie in te winnen over Klompenmakerij Het Hollands Huis BV kun je even de webpagina van de brasserie in Sluis bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Klompenmakerij Het Hollands Huis BV je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Klompenmakerij Het Hollands Huis BV kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Sluis terecht. Door het design van het Klompenmakerij Het Hollands Huis BV in Sluis is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Sluis

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Sluis, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Sluis is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Klompenmakerij Het Hollands Huis BV in Sluis is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Klompenmakerij Het Hollands Huis BV in Sluis om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Klompenmakerij Het Hollands Huis BV. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Klompenmakerij Het Hollands Huis BV is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Klompenmakerij Het Hollands Huis BV zeer geschikt. Je kunt bij Klompenmakerij Het Hollands Huis BV zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Sluis een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Klompenmakerij Het Hollands Huis BV in Sluis

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Sluis

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Sluis kun je voor dat je gaat lunchen in Sluis alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Klompenmakerij Het Hollands Huis BV in Sluis voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Klompenmakerij Het Hollands Huis BV in Sluis

Vind hier de contactgegevens van Klompenmakerij Het Hollands Huis BV aan de St. Annastraat 34 in Sluis heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 0117-462474 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Klompenmakerij Het Hollands Huis BV kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Klompenmakerij Het Hollands Huis BV geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Sluis vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Klompenmakerij Het Hollands Huis BV te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Klompenmakerij Het Hollands Huis BV in Sluis vinden

Naast alle informatie van Klompenmakerij Het Hollands Huis BV kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Klompenmakerij Het Hollands Huis BV in Sluis. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Sluis en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Klompenmakerij Het Hollands Huis BV gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Sluis, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Klompenmakerij Het Hollands Huis BV kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Klompenmakerij Het Hollands Huis BV aan de St. Annastraat 34  in Sluis. Bel 0117-462474 om te reserveren. Of kom gezellig langs.