Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Kuipers / Y in Boelenslaan

Kuipers / Y

De Wyk 26

9233 MA Boelenslaan

512340785

Informatie over Kuipers / Y in Boelenslaan

Om alvast wat informatie in te winnen over Kuipers / Y kun je even de webpagina van de brasserie in Boelenslaan bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Kuipers / Y je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Kuipers / Y kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Boelenslaan terecht. Door het design van het Kuipers / Y in Boelenslaan is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Boelenslaan

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Boelenslaan, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Boelenslaan is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Kuipers / Y in Boelenslaan is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Kuipers / Y in Boelenslaan om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Kuipers / Y. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Kuipers / Y is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Kuipers / Y zeer geschikt. Je kunt bij Kuipers / Y zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Boelenslaan een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Kuipers / Y in Boelenslaan

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Boelenslaan

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Boelenslaan kun je voor dat je gaat lunchen in Boelenslaan alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Kuipers / Y in Boelenslaan voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Kuipers / Y in Boelenslaan

Vind hier de contactgegevens van Kuipers / Y aan de De Wyk 26 in Boelenslaan heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 512340785 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Kuipers / Y kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Kuipers / Y geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Boelenslaan vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Kuipers / Y te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Kuipers / Y in Boelenslaan vinden

Naast alle informatie van Kuipers / Y kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Kuipers / Y in Boelenslaan. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Boelenslaan en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Kuipers / Y gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Boelenslaan, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Kuipers / Y kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Kuipers / Y aan de De Wyk 26  in Boelenslaan. Bel 512340785 om te reserveren. Of kom gezellig langs.