Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

La Promenade Lunchroom Petit Restaurant in Winterswijk

La Promenade Lunchroom Petit Restaurant

Wooldstraat 25

7101NM Winterswijk

543515191

Informatie over La Promenade Lunchroom Petit Restaurant in Winterswijk

Om alvast wat informatie in te winnen over La Promenade Lunchroom Petit Restaurant kun je even de webpagina van de brasserie in Winterswijk bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat La Promenade Lunchroom Petit Restaurant je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij La Promenade Lunchroom Petit Restaurant kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Winterswijk terecht. Door het design van het La Promenade Lunchroom Petit Restaurant in Winterswijk is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Winterswijk

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Winterswijk, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Winterswijk is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij La Promenade Lunchroom Petit Restaurant in Winterswijk is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

La Promenade Lunchroom Petit Restaurant in Winterswijk om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is La Promenade Lunchroom Petit Restaurant. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. La Promenade Lunchroom Petit Restaurant is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie La Promenade Lunchroom Petit Restaurant zeer geschikt. Je kunt bij La Promenade Lunchroom Petit Restaurant zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Winterswijk een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

La Promenade Lunchroom Petit Restaurant in Winterswijk

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Winterswijk

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Winterswijk kun je voor dat je gaat lunchen in Winterswijk alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of La Promenade Lunchroom Petit Restaurant in Winterswijk voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met La Promenade Lunchroom Petit Restaurant in Winterswijk

Vind hier de contactgegevens van La Promenade Lunchroom Petit Restaurant aan de Wooldstraat 25 in Winterswijk heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 543515191 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van La Promenade Lunchroom Petit Restaurant kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat La Promenade Lunchroom Petit Restaurant geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Winterswijk vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat La Promenade Lunchroom Petit Restaurant te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van La Promenade Lunchroom Petit Restaurant in Winterswijk vinden

Naast alle informatie van La Promenade Lunchroom Petit Restaurant kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor La Promenade Lunchroom Petit Restaurant in Winterswijk. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Winterswijk en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij La Promenade Lunchroom Petit Restaurant gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Winterswijk, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook La Promenade Lunchroom Petit Restaurant kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: La Promenade Lunchroom Petit Restaurant aan de Wooldstraat 25  in Winterswijk. Bel 543515191 om te reserveren. Of kom gezellig langs.