Contactgegevens van Hogerwerf / Th En G in Uithoorn

Liefhebberij De Hooiberg in Katlijk

Liefhebberij De Hooiberg

Kerkelaan 40

8455 JR Katlijk

513636681

Reviews online lezen of zelf schrijven over Liefhebberij De Hooiberg in Katlijk

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Katlijk hebben bezoekers van Liefhebberij De Hooiberg beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Liefhebberij De Hooiberg in Katlijk is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Katlijk gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Liefhebberij De Hooiberg en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Liefhebberij De Hooiberg te maken.

Ook Liefhebberij De Hooiberg bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Liefhebberij De Hooiberg bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Liefhebberij De Hooiberg een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Katlijk. Maar ook om Liefhebberij De Hooiberg voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Voor een gezellige avondje stappen in Katlijk: Liefhebberij De Hooiberg in Katlijk

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Katlijk is dit het geval. Het gezellige Liefhebberij De Hooiberg is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Liefhebberij De Hooiberg. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Liefhebberij De Hooiberg in Katlijk de gezelligheid op komen zoeken.

Dansen in Katlijk

Naast het café Liefhebberij De Hooiberg in Katlijk. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Liefhebberij De Hooiberg draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Liefhebberij De Hooiberg is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Katlijk wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Katlijk.

Liefhebberij De Hooiberg in Katlijk

Liefhebberij De Hooiberg in Katlijk heeft veen uitgebreide wijnkaart!

In Liefhebberij De Hooiberg ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Katlijk hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Liefhebberij De Hooiberg een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Liefhebberij De Hooiberg op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Liefhebberij De Hooiberg is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Liefhebberij De Hooiberg in Katlijk.

Contactgegevens van Liefhebberij De Hooiberg in het leuke Katlijk

Als je in contact wil komen met Liefhebberij De Hooiberg kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 513636681. Zo kan cafe in Katlijk al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Liefhebberij De Hooiberg. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Liefhebberij De Hooiberg aan de Kerkelaan 40 in Katlijk. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Katlijk soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Liefhebberij De Hooiberg aan de Kerkelaan 40  in het prachtige Katlijk. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 513636681.