Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant in Dordrecht

Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant

Vriesestraat 84

3311 NR Dordrecht

786311455

Contactgegevens van Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant in Dordrecht

Vind hier de contactgegevens van Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant aan de Vriesestraat 84 in Dordrecht heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 786311455 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Dordrecht vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant in Dordrecht voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant zeer geschikt. Je kunt bij Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Dordrecht een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant in Dordrecht

Top brasserie in Dordrecht

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Dordrecht, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Dordrecht is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant in Dordrecht is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Dordrecht bij Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Dordrecht kun je voor dat je gaat lunchen in Dordrecht alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant in Dordrecht voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant in Dordrecht

Om alvast wat informatie in te winnen over Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant kun je even de webpagina van de brasserie in Dordrecht bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Dordrecht terecht. Door het design van het Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant in Dordrecht is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant in Dordrecht vinden

Naast alle informatie van Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant in Dordrecht. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Dordrecht en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Dordrecht, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lieskes Lunchroom/Petit Restaurant aan de Vriesestraat 84  in Dordrecht. Bel 786311455 om te reserveren. Of kom gezellig langs.