Chinees Indisch Restaurant "HOI Shan" in Roelofarendsveen

Lulu Horeca Rotterdam BV in Rotterdam

Lulu Horeca Rotterdam BV

Van Vollenhovenstraat 60 /A

3016 BK Rotterdam

010-4390500

Gezellig wat eten in Rotterdam

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Lulu Horeca Rotterdam BV in Rotterdam ben je aan het juiste adres. Doordat Lulu Horeca Rotterdam BV een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Lulu Horeca Rotterdam BV in Rotterdam een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Lulu Horeca Rotterdam BV zijn.

Kom meer te weten over Lulu Horeca Rotterdam BV in Rotterdam kijk op hun website

Als je opzoek bent naar informatie over Lulu Horeca Rotterdam BV in Rotterdam is online erg veel te vinden. Lulu Horeca Rotterdam BV heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Lulu Horeca Rotterdam BV te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Lulu Horeca Rotterdam BV eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Lulu Horeca Rotterdam BV in het mooie Rotterdam.

Kom genieten bij Lulu Horeca Rotterdam BV van Rotterdam

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Lulu Horeca Rotterdam BV bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Lulu Horeca Rotterdam BV is namelijk het beste restaurant van Rotterdam! Lulu Horeca Rotterdam BV heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Lulu Horeca Rotterdam BV gelegen in Rotterdam is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Lulu Horeca Rotterdam BV het beste restaurant van Rotterdam maakt.

Lulu Horeca Rotterdam BV in Rotterdam

Contactgegevens van Lulu Horeca Rotterdam BV in Rotterdam

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Lulu Horeca Rotterdam BV vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Van Vollenhovenstraat 60 /A in Rotterdam om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 010-4390500 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Lulu Horeca Rotterdam BV zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Lulu Horeca Rotterdam BV zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Lulu Horeca Rotterdam BV open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Erfaar de sfeer bij Lulu Horeca Rotterdam BV in het prachtige Rotterdam

Op de website van Lulu Horeca Rotterdam BV in het prachtige Rotterdam kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Rotterdam, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Lulu Horeca Rotterdam BV is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Reviews online van Lulu Horeca Rotterdam BV in Rotterdam

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Lulu Horeca Rotterdam BV kijk dan eens online naar alle reviews die er over Lulu Horeca Rotterdam BV geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Lulu Horeca Rotterdam BV. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Lulu Horeca Rotterdam BV online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Lulu Horeca Rotterdam BV in Rotterdam goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Lulu Horeca Rotterdam BV zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Lulu Horeca Rotterdam BV. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Lulu Horeca Rotterdam BV gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: Lulu Horeca Rotterdam BV aan de Van Vollenhovenstraat 60 /A in Rotterdam. Bel 010-4390500 om te reserveren.