KFC Almere in Almere

Lunchcafe de Serre in Wageningen

Lunchcafe de Serre

Stationsstraat 7

6701 AM Wageningen

317423370

Lunchcafe de Serre in Wageningen om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchcafe de Serre. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchcafe de Serre is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchcafe de Serre zeer geschikt. Je kunt bij Lunchcafe de Serre zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Wageningen een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Wageningen

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Wageningen, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Wageningen is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchcafe de Serre in Wageningen is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchcafe de Serre in Wageningen

Info over Lunchcafe de Serre in Wageningen

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchcafe de Serre kun je even de webpagina van de brasserie in Wageningen bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchcafe de Serre je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchcafe de Serre kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Wageningen terecht. Door het design van het Lunchcafe de Serre in Wageningen is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Wageningen

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Wageningen kun je voor dat je gaat lunchen in Wageningen alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchcafe de Serre in Wageningen voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Lunchcafe de Serre in Wageningen

Vind hier de contactgegevens van Lunchcafe de Serre aan de Stationsstraat 7 in Wageningen heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 317423370 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchcafe de Serre kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchcafe de Serre geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Wageningen vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchcafe de Serre te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Lunchcafe de Serre in Wageningen vonden

Naast alle informatie van Lunchcafe de Serre kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchcafe de Serre in Wageningen. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Wageningen en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchcafe de Serre gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Wageningen, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchcafe de Serre kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchcafe de Serre aan de Stationsstraat 7  in Wageningen. Bel 317423370 om te reserveren. Of kom gezellig langs.