Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Lunchroom Aan De Vliet in Leidschendam

Lunchroom Aan De Vliet

Sluiskant 25

2265 AB Leidschendam

704442280

Informatie over Lunchroom Aan De Vliet in Leidschendam

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom Aan De Vliet kun je even de webpagina van de brasserie in Leidschendam bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom Aan De Vliet je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom Aan De Vliet kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Leidschendam terecht. Door het design van het Lunchroom Aan De Vliet in Leidschendam is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Leidschendam

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Leidschendam, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Leidschendam is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom Aan De Vliet in Leidschendam is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchroom Aan De Vliet in Leidschendam om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom Aan De Vliet. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom Aan De Vliet is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom Aan De Vliet zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom Aan De Vliet zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Leidschendam een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom Aan De Vliet in Leidschendam

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Leidschendam

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Leidschendam kun je voor dat je gaat lunchen in Leidschendam alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom Aan De Vliet in Leidschendam voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Lunchroom Aan De Vliet in Leidschendam

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom Aan De Vliet aan de Sluiskant 25 in Leidschendam heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 704442280 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom Aan De Vliet kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom Aan De Vliet geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Leidschendam vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom Aan De Vliet te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Lunchroom Aan De Vliet in Leidschendam vinden

Naast alle informatie van Lunchroom Aan De Vliet kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom Aan De Vliet in Leidschendam. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Leidschendam en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom Aan De Vliet gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Leidschendam, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom Aan De Vliet kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom Aan De Vliet aan de Sluiskant 25  in Leidschendam. Bel 704442280 om te reserveren. Of kom gezellig langs.