Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Lunchroom Ammies in Wassenaar

Lunchroom Ammies

Langstraat 56

2242KN Wassenaar

705175544

Informatie over Lunchroom Ammies in Wassenaar

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom Ammies kun je even de webpagina van de brasserie in Wassenaar bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom Ammies je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom Ammies kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Wassenaar terecht. Door het design van het Lunchroom Ammies in Wassenaar is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Wassenaar

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Wassenaar, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Wassenaar is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom Ammies in Wassenaar is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchroom Ammies in Wassenaar om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom Ammies. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom Ammies is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom Ammies zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom Ammies zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Wassenaar een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom Ammies in Wassenaar

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Wassenaar

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Wassenaar kun je voor dat je gaat lunchen in Wassenaar alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom Ammies in Wassenaar voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Lunchroom Ammies in Wassenaar

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom Ammies aan de Langstraat 56 in Wassenaar heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 705175544 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom Ammies kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom Ammies geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Wassenaar vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom Ammies te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Lunchroom Ammies in Wassenaar vinden

Naast alle informatie van Lunchroom Ammies kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom Ammies in Wassenaar. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Wassenaar en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom Ammies gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Wassenaar, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom Ammies kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom Ammies aan de Langstraat 56  in Wassenaar. Bel 705175544 om te reserveren. Of kom gezellig langs.