Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Lunchroom Bertje in Emmen

Lunchroom Bertje

Hoofdstraat 43

7811 EB Emmen

650281287

Informatie over Lunchroom Bertje in Emmen

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom Bertje kun je even de webpagina van de brasserie in Emmen bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom Bertje je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom Bertje kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Emmen terecht. Door het design van het Lunchroom Bertje in Emmen is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Emmen

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Emmen, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Emmen is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom Bertje in Emmen is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchroom Bertje in Emmen om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom Bertje. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom Bertje is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom Bertje zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom Bertje zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Emmen een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom Bertje in Emmen

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Emmen

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Emmen kun je voor dat je gaat lunchen in Emmen alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom Bertje in Emmen voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Lunchroom Bertje in Emmen

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom Bertje aan de Hoofdstraat 43 in Emmen heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 650281287 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom Bertje kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom Bertje geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Emmen vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom Bertje te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Lunchroom Bertje in Emmen vinden

Naast alle informatie van Lunchroom Bertje kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom Bertje in Emmen. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Emmen en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom Bertje gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Emmen, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom Bertje kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom Bertje aan de Hoofdstraat 43  in Emmen. Bel 650281287 om te reserveren. Of kom gezellig langs.