Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. in Arnhem

Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V.

Kronenburgpassage 111

6831 EL Arnhem

263234659

Contactgegevens van Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. in Arnhem

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. aan de Kronenburgpassage 111 in Arnhem heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 263234659 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Arnhem vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. in Arnhem voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V.. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Arnhem een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. in Arnhem

Top brasserie in Arnhem

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Arnhem, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Arnhem is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. in Arnhem is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Arnhem bij Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V.

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Arnhem kun je voor dat je gaat lunchen in Arnhem alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. in Arnhem voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. in Arnhem

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. kun je even de webpagina van de brasserie in Arnhem bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Arnhem terecht. Door het design van het Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. in Arnhem is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. in Arnhem vinden

Naast alle informatie van Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. in Arnhem. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Arnhem en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Arnhem, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom Bonheur Kronenburg B.V. aan de Kronenburgpassage 111  in Arnhem. Bel 263234659 om te reserveren. Of kom gezellig langs.