Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Lunchroom Borsje in Etten Leur

Lunchroom Borsje

Burchtplein 44

4873 BN Etten Leur

628264856

Informatie over Lunchroom Borsje in Etten Leur

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom Borsje kun je even de webpagina van de brasserie in Etten Leur bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom Borsje je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom Borsje kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Etten Leur terecht. Door het design van het Lunchroom Borsje in Etten Leur is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Etten Leur

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Etten Leur, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Etten Leur is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom Borsje in Etten Leur is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchroom Borsje in Etten Leur om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom Borsje. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom Borsje is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom Borsje zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom Borsje zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Etten Leur een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom Borsje in Etten Leur

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Etten Leur

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Etten Leur kun je voor dat je gaat lunchen in Etten Leur alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom Borsje in Etten Leur voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Lunchroom Borsje in Etten Leur

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom Borsje aan de Burchtplein 44 in Etten Leur heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 628264856 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom Borsje kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom Borsje geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Etten Leur vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom Borsje te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Lunchroom Borsje in Etten Leur vinden

Naast alle informatie van Lunchroom Borsje kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom Borsje in Etten Leur. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Etten Leur en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom Borsje gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Etten Leur, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom Borsje kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom Borsje aan de Burchtplein 44  in Etten Leur. Bel 628264856 om te reserveren. Of kom gezellig langs.